Access Bars®

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Tarieven voor Access Bars

 • 1 sessie
  € 60
 • 3 sessies
  € 150
Access Bars

Wat levert het je op?

Wanneer je je harde schijf opschoont kun je je voorstellen dat er meer ruimte is voor alle andere programma’s die op je harde schijf draaien. Hierdoor ontstaat meer overzicht, ruimte en rust. De Bars worden ook wel als een detox voor lichaam en geest gezien.

 • Stress
 • Angst- en paniekaanvallen
 • Depressie
 • Burn-out
 • Onzekerheid
 • Slapeloosheid
 • Concentratiegebrek
 • Examenstress
 • ADD/ADHD klachten
 • Zwangerschapsklachten
 • Epilepsie
 • Hersenbloeding

Wat gebeurt er tijdens en Access Bars® Sessie?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug.

Access Bars cellen

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® Sessie met je hersengolven?

Wetenschappelijk hersenonderzoek  wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.

Ervaringen

Wat er vaak gehoord wordt van mensen is dat ze meer rust en ruimte in lichaam en geest ervaren. Daarnaast is het een heel effectieve manier voor het verminderen van stress, depressie, angsten, piekeren, ad(h)d klachten, het bevordert de slaap én zorgt voor ontspanning in lichaam en geest, meer plezier en creëert meer mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

Voordat we beginnen met een sessie zal ik met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertel ik je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet.

Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel. In wisselende combinaties zullen alle 32 drukpunten op je hoofd heel licht aangeraakt worden. Na ongeveer 90 minuten is de sessie voorbij.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Afspraak maken met Desirée?

Wil jij ook zo’n heerlijke Access Bars sessie? Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen en hoe we samen jouw gezondheid kunnen optimaliseren?

Desirée van Sterk UDen