Vertrouw op het feit dat je gezondheid verbetert.

Ik ga je helpen om erachter te komen waar jouw klachten vandaan komen, welke systemen er verstoord zijn en of er eventuele tekorten zijn in voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Van daaruit kijken we samen naar een oplossing die past in jouw levensstijl en die je vitaliteit en gezondheid weer terugbrengt.

Zet jij de eerste stap?

De eerste stap heb je eigenlijk al gezet als je op deze pagina kijkt. Je zit met een probleem en wil daarbij geholpen worden. Zet de volgende stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we kennis en kun je vragen stellen over de begeleiding en kijken we hoe ik je het beste kan helpen. Vervolgens stemmen we af welk traject hier het beste bij aansluit, naast de drie hoofdtrajecten bied ik individuele maatwerk trajecten aan.

Werkwijze

Tijdens de intake zullen we uitgebreid stilstaan bij jouw gezondheidsklachten, je vragen, je wensen, je medische voorgeschiedenis, medicatie gebruikt, je doelstellingen, je eetgewoonten en zo voort. Samen met het uitgebreide intake formulier geeft dit inzicht en richting aan voor een stapsgewijze aanpak.

Start vandaag, kies één van de trajecten

Laat mij je helpen om van je klachten af te komen, bekijk het traject dat het beste aansluit en neem contact op.

Desiree van Cuijk

Mijn naam is Desirée van Cuijk.

Het is mijn passie en missie om jou te helpen om sterk in je energie te staan. Zowel fysiek en mentaal. Dit doe ik vanuit orthomoleculair voedingsadvies.

Onverklaarbare buik- of darmklachten of buikpijn

Traject: Maag & Darmen

Hormonen in balans - sterk in energie

Traject: Hormonen

Voedingsadvies op maat

Traject: Voedingsadvies