Over mij

‘Sterk, met je energie’ is een praktijk die orthomoleculair voedingsadvies geeft met als doel jou fysiek en mentaal sterk te maken.

Voeding is de basis van onze gezondheid. Weet jij wat voeding met je kan doen?

Lees hier alles over wat ik voor jou kan betekenen en hoe we samen je gezondheid kunnen optimaliseren.

Wie ben ik?

Mijn naam is Desirée van Cuijk. Getrouwd en moeder van een druk gezin. Een aantal jaar geleden overkwam ook mij wat mij nooit zou overkomen, een burn-out. In deze periode heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar de signalen van je lichaam te luisteren, want die krijg je! Door te leren uit mijn hoofd te komen en veel meer in mijn lichaam te zijn heb ik deze moeilijke periode overwonnen, en nog steeds moet ik mijn grenzen duidelijk aangeven. Ook door mijn voeding te optimaliseren heb ik gemerkt wat de juiste voeding voor je kan doen.

Balans herstellen

Door aandacht en vertrouwen te geven in het eigen kunnen wil ik een positieve draai geven aan:

  • negatieve gevoelens en sombere gedachten;
  • het coachen bij optimaliseren van je voedingspatroon door middel van orthomoleculair voedingsadvies;
  • samen een manier van bewegen bedenken die bij jou past.

Tegenwoordig is het niet zo makkelijk om in beweging te komen. Door onze geautomatiseerde maatschappij en het vele denkwerk leven wij teveel in ons hoofd en is beweging ook niet zo vanzelfsprekend meer. Bewerkte voeding ligt overal voor het oprapen en men weet niet meer wat nou echt gezonde voeding is. Beweging en juiste voeding is de manier om de balans weer te herstellen en om gezondheidsbevorderend gedrag eigen te maken. De verbondenheid tussen lichaam en geest maakt je STERK!