Healy – Frequentietherapie

Ervaar je vaak stress, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou! Wie vindt het niet geweldig om zich goed te voelen. Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkst voor geluk en levenskwaliteit.

Frequentietherapie voor iedereen!

Healy is een klein, vernuftig apparaat, ofwel een wearable, die je via een bluetooth verbinding kunt bedienen met een app op je smartphone. Healy is een hoogwaardig medische technologie product. Het apparaat is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met artsen en therapeuten gebaseerd op hun praktijk en ervaring.

Meer balans voor lichaam & geest

Gezondheid is niet als van vanzelfsprekend, en betekent voor iedereen iets anders: ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren? Of wil je de balans tussen je lichaam en geest herstellen? Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn verbeteren?

Healy is gecreëerd om deze doelen te bereiken. Het is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.

Last van stress, migraine of heb je moeite met je focus behouden?

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk en ik zet de Healy in ter ondersteuning tijdens een consult, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt en ook uitlenen aan anderen. Je bent dan niet meer afhankelijk van mij.

Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.

Afspraak maken met Desirée?

Wil je graag weten wat Healy voor jou kan betekenen? Kom eens langs voor een proefanalyse.